Виждам, че проблемите на хората с престъпността, цените, галопиращата инфлация,

...
 Виждам, че проблемите на хората с престъпността, цените, галопиращата инфлация,
Коментари Харесай

Гешев се чалдиса, цитира Апостол Павел от Новия Завет frognews.bg

 Виждам, че проблемите на хората с престъпността, цените, галопиращата инфлация, дали ще сме на топло и ярко през зимата не са проблем за някои “политици ”. Това сподели Гешев във връзка на информацията, че " Демократична България " са внесли Закон за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК), съобщи БГНЕС.

 

Част от измененията плануват следствие на основен прокурор и неговите заместници.

Според предлагането проверяващи органи по каузи за закононарушения, осъществени от гл. прокурор са чиновници от Министерство на вътрешните работи, назначени на служба “разследващ служител на реда ”, избрани със заповед на министъра на вътрешните работи и чиновниците от Агенция “ Митници ”, назначени на служба “‘разследващ митнически контрольор ” и избрани със заповед на министъра на финансите по предложение на шефа на Агенция “ Митници ”. Как ще коментирате? От вас узнавам. От това, което ми казвате, се удостоверява тъжната констатация, която направих пред в. " Капитал ", че в това Народно заседание няма адвокати.

 

" Това към този момент в действителност почва да наподобява на болестна фиксация и съответствува с ползите жители на Руската федерация, както се видя. Последното е инцидентно, несъмнено. Тъжното е, че по средата на конституционна рецесия / трети ден се избира ръководител на Народно събрание / някои хора не престават да мислят за себе си, а не за българските жители:

 

Прокуратурата още веднъж приканва за разговор в полза на хората, с цел да се спре взрива на престъпността. Готови сме да изложим своите експертни причини пред всички парламентарно показани партии в полза на България. Надявам се, че няма отново да се уплашат. И не знам, за какво се сещам за едно обръщение на Апостол Павел до римляните от Новия Завет: Всички се отбиха от пътя, заедно непотребни станаха:

" Няма кой да прави положително: Няма ни един ", сподели още основният прокурор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР